2023.03.22.TomiSpark

Néhány parancs segítségével generál képeket a Bing

Erősen fejlődött a mesterséges intelligencia területén a Microsoft Bing keresője. A ChatGPT után a DALL-E technológiáját is megkapják a felhasználók.

Miután a Microsoft rengeteg pénzt fektetett az AI alapú technológiákba, várható volt, hogy valahol megjelennek majd ezek a már meglévő termékeikben. Ez pontosan így is történt, amikor februárban megjött a Bing ChatGPT-re épülő változata.

Most az Open AI egy másik népszerű fejlesztését vetették be annak érdekében, hogy többen használják a keresőszolgáltatásukat, ezúttal ugyanis a DALL-E került képbe, amivel több parancs által tudunk képeket generálni. Ehhez egy új funkciót hoztak létre, ami a bejelentésük alapján a Bing Image Creator névre hallgat. Ez jelenleg azoknál érhető el, akik a Bing előzetes verzióját használják, de később majd egy frissítés által válik elérhetővé mindenki számára, akkor pedig akár az Edge nevű böngésző oldalsó sávjában is megtalálható lesz.

A Microsoft közleménye szerint ügyeltek arra, hogy csak biztonságos képeket lehessen készíteni, vagyis olyanokat nem lehet majd generálni, amelyek ártalmasak lehetnek, mivel ebben az esetben a folyamat azonnal leáll.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram