2022.08.06.TomiSpark

Nagyító funkciót tesztel a YouTube

A népszerű videómegosztón egy újdonság jelent meg ezen a héten a Prémium felhasználók számára. A kísérleti lehetőség lehetővé teszi a videók nagyítását, de egyelőre csak az előfizetők számára.

Időnként tesztelési lehetőséget biztosít a YouTube a felhasználók számára, persze ebből a szempontból ismét előnyt élveznek azok, akik a fizetős szolgáltatást használják. Ezúttal az angolul pinch to zoom névre hallgató funkció jelent meg, amit szeptember 1-ig próbálhatják ki az érdeklődők az Androidot használó készülékeken.

A friss adalék magyarul Nagyítás és kicsinyítés az újak szét-, illetve összehúzásával néven jelent meg, melynek köszönhetően mostantól az érintőképernyő használatával a lejátszóba is belenagyíthatunk. Ezáltal a videó egyes részeire is könnyebben ráközelíthetünk, ha regisztrált Prémium felhasználók vagyunk.

Forrás: YouTube

Fontos megjegyezni, hogy a funkció nem automatikus, ehhez először a profilképre kell koppintani, majd ott megkeresni az Új funkciók kipróbálása fület, alatta pedig engedélyezni kell az újdonságot. Ami némileg zavaró, hogy eltart egy darabig, amíg működni kezd, ehhez érdemes újraindítani az appot, de utána akár nyolcszoros zoom is elérhető.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram