2022.09.26.TomiSpark

Nagy változásokon mehetnek keresztül az Apple telefonjai

Bár nemrégiben mutatták be a legújabb mobilokat, már megjelentek az első pletykák az iPhone következő generációjával kapcsolatban. Ha hinni lehet ezeknek, akkor a jövőben megváltozhat néhány dolog.

Már jövőre változások állhatnak be a cupertinói vállalatnál. A Bloomberg jól értesült újságírója, Mark Gurman úgy tudja, 2023-ban a legnagyobb és legdrágább készülékeket az Apple iPhone 15 Pro Max helyett iPhone 15 Ultrának nevezhetnék, ahogy azt a közelmúltban elért eredmények alapján várni lehetett. A váltás állítólag egybeesne az iPhone legjelentősebb újratervezésével azóta, hogy az Apple 2020-ban kiadta az iPhone 12-t.

A szakíró szerint az új modellek már az USB-C-t is megkaphatják, amit sokan a 14-es megjelenésénél is vártak, de ez végül kimaradt. A vállalat az iPhone korai időszakában kétévente adott ki egy-egy jelentős frissítést, a modernizált készülékek pedig általában az S jelölést kapták. 2019-től a termékcsalád diverzifikálása óta már a Pro és a Pro Max megjelöléseket használják a fejlettebb telefonok esetében, az év elején pedig 2017 után először visszatért a Plus márkajelzés is.

Amennyiben igazak az információk, akkor az Ultra elnevezéssel a telefonokat még jobban igazítanák az Apple Watch termékcsaládhoz, ahol szintén található ilyen. A közeljövőre tekintve Gurman arról is írt, hogy az Apple talán mégsem tart újabb eseményt idén ősszel, mivel az új Mac mini, MacBook Pro és iPad Pro modelleket jelentenék be, melyek a meglévő eszközök iteratív frissítései lehetnek. Mindez akár azt is jelentheti, hogy egyszerűsítve a dolgokat csak sajtóközlemények formájában mutatnák be őket a közönségnek, ám fontos leszögezni, hogy ezeket a híreket még sehol sem erősítették meg, így mint minden hasonlót, ezt is érdemes fenntartásokkal kezelni.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram