2023.07.04.TomiSpark

Mutatós és praktikus töltőt villantott az Anker

A hordozható töltők piaca még mindig virágzik, így időnként megéri a gyártóknak valamilyen újdonsággal előrukkolni. Bár az iPhone-ok esetében a vezeték nélküli töltőkre elég nagy igény mutatkozik, az Ankernél úgy gondolták, ideje újat mutatni a sima csatlakozós változatok esetében is. A megoldásuk több szempontból is pozitív, azonban van egy elég nagy negatívuma a jövőre nézve.

Ha töltőkről van szó, akkor az Anker elég széles választékot kínál a vásárlók számára. Most például egy olyan termékkel rukkoltak elő, ami kifejezetten érdekes onnan nézve, hogy a 2020-ban megjelent MagSafe körül még mindig elég nagy a felhajtás. A cég ugyanis nem egy vezeték nélküli vagy egy sima vezetékes hordozható töltőt mutatott be, hanem egy ennél jóval innovatívabb és praktikusabb eszközt.

Az Anker Nano Power Bank névre hallgató kütyü ugyanis az iPhone Lightning portjára csatlakozik rá, gyakorlatilag közvetlen módon, mivel egy beépített és behajtható csatlakozó van a terméken, így a kábeltörés miatt vélhetőleg nem kell majd aggódni. Szintén pozitívum, hogy a hordozható töltő méretben egészen szépen illeszkedik a telefonokhoz, ahogyan a dizájn tekintetében is, ráadásul a teljesítménye is egészen ígéretesnek tűnik.

Fotók: Anker

A hivatalos leírás alapján 5000 mAh kapacitásra képes, amivel a gyártó szerint akár arra is elég lehet, hogy 20 órán keresztül videókat nézzünk egy iPhone 14 Pro Max készüléken keresztül, miközben olyan pótalkatrészeket is kapunk, mint egy 60 cm-es kábel, amivel a power bankot tölthetjük, plusz 18 hónapnyi garanciát, ha bármi baja lenne az eszköznek.

Ennyi jó hír után azonban jöjjön egy rossz, mivel elég jó esély van rá, hogy a legújabb iPhone-ok már USB-C porttal lesznek felszerelve, vagyis azok számára, akik mindig az Apple legfrissebb kiadását választják, ez vélhetően nem lesz egy jó vétel. Azoknak viszont, akik még a 14-es, a 13-as vagy a 12-es szériából sikerült választani és hosszabb távra vették a telefont, jó döntés lehet, mivel gyorsabb töltésre számíthatunk egy vezeték nélküli megoldással szemben, ráadásul ez az apróság a zsebünkben is elférhet.

A kompatibilitást illetően egyébként még fontos hozzátenni, hogy a fentebb említett mobilszériák mellett még az Airpods és Airpods Pro, valamint az Airpods 3 és Pro 2 modelleknél is használható a Nano Power Bank, ahogyan az iPad mini 5, 8 (2020) és 9 (2021) tabletek esetében is.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram