2022.03.18.TomiSpark

Mozgathatóak lesznek a Netflix fiókok

A népszerű streaming szolgáltató egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy egy adott előfizetéshez több profilt is csatlakoztatni lehet. Ennek köszönhetően sokan jártak jól anyagilag is, mostantól pedig még kötetlenebb módon lesz elérhető ez a lehetőség.

Számtalan saját gyártású tartalmat találhatunk a streaming platformokon, különösen a Netflix esetében, mely gyakorlatilag úttörőnek számít ebben a szegmensben. A klasszikus kedvencek mellett ugyanis olyan sorozatokat és filmeket is megtalálhatunk, melyek csak itt érhetőek el.

Persze a konkurencia egyre nagyobb, így például az Amazon Prime vagy az HBO Max is veszélyes a vállalatra, ugyanakkor van egy nagy előnyük, mégpedig az üzletpolitikájukat tekintve, amit most még tovább fejlesztettek, és ezzel gyakorlatilag a sok kicsi, sokra megy elvet követik.

Eddig az egy háztartásban élők egyetlen előfizetés alá összegyűjthették a profiljaikat, ami elég kedvező volt, ám ha valamilyen oknál fogva valaki újat hozott volna létre, akkor kezdhette előröl a dolgokat, és tölthette újra a listákat, mivel minden előzmény ment a levesbe.

A Netflix részéről ezért most úgy látták jónak, hogy a már létrehozott profilokat a jövőben egy új előfizetés alá is be lehet költöztetni, vagyis időt spórolnak az embereknek, és kényelmesebbé teszik a tartalomfogyasztást.

Ha mindez nem lenne elég, a What HiFi értesülései szerint Dél-Amerikában már három országban is tesztelik azt az új funkciót, mellyel két olyan fiókot is létrehozhatunk, melyek hivatalosan is a külsősöknek, tehát azoknak szólnak, akikkel nem élünk egy háztartásban. Ezeket egyelőre Chilében, Costa Ricában és Peruban próbálják ki, később pedig globálisan is működhet majd.

A portál információi alapján ezek az alfiókok 2-3 dollár közötti összegbe kerülhetnek majd, ami nem tűnik túlzónak, ráadásul ezeknek az embereknek külön jelszavuk lesz és saját ajánlásokat kaphatnak majd.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram