2022.09.26.TomiSpark

Mozgásérzékelő nélkül is észlel minket a WiZ okoslámpája

Különleges megoldást alkalmaztak a fejlesztők ennél a terméknél, hiszen anélkül vesz észre minket, hogy ehhez bármilyen külön eszközre lenne szükség.

Automatikus világítást tesz elérhetővé a WiZ legújabb lámpája, a SpaceSense nevű funkciónak köszönhetően. Ez a márka következő szoftverkiadásának részeként érkezik és a wifi érzékelő technológiát használja a jelerősség változásainak észlelésére.

A SpaceSense nem használ kamerát, nem ismeri fel az arcokat vagy a helyszíneket, mivel kihasználja a helyiségben meglévő wifi jeleket. Az ehhez szükséges technológiát közvetlenül a villanykörtékbe építették, ez pedig minden irányban működik.

Fotók: WiZ

Az alkotók gondoltak azokra is, akik esetleg házi kedvencet tartanak, így a SpaceSense érzékenységét is beállíthatják a véletlenszerű bekapcsolásokat elkerülve. Fontos kiemelni, hogy ennek megfelelő működéséhez a a szeptember végén megjelenő új, V2-es WiZ applikáció is segítséget nyújt, amely nemrégiben ment keresztül egy átdolgozáson, hogy egyszerűbb legyen a kezelőfelületet.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram