2022.11.29.TomiSpark

Mostantól magunknak is üzenetet hagyhatunk a WhatsApp újítása által

Folyamatosan fejlődik a Meta népszerű alkalmazása, mely ezúttal egy hasznos emlékeztető funkcióval bővül. A Message Yourself sokak életét megkönnyítheti.

Az emberek olykor elég feledékenyek tudnak lenni, ezért sokszor jöhetnek jól az egyes emlékeztetők, ám a cetlik vagy egy új alkalmazás letöltése helyett akár WhatsApp használata is elegendő lehet ehhez egy újításnak köszönhetően.

Az Engadget hírei szerint az appon belül ugyanis érkezik a Message Yourself (magyarul Üzenet Magadnak), amit a következő hetekben vezetnek be az esztendő végéig. A portál úgy tudja, hogy az alkalmazás frissítése után a kontaktlista tetején lesz a legszembetűnőbb változás. Itt majd a saját profilunkat láthatjuk, erre kattintva pedig jegyzeteket, emlékeztetőket, bevásárlólistákat és hasonlókat adhatunk meg.

Fotó: Meta

Eddig csak úgy lehetett üzenetet hagyni saját magunknak, hogy létrehoztunk egy csoportot, amiben kizárólag mi magunk szerepeltünk, erre azonban már nem lesz szükség a jövőben, amit a Meta is megerősített.

A felhasználók állítólag a Message Yourself csevegéseiket a beszélgetési lista tetejére is kitűzhetik, hogy könnyebben hozzáférjenek, szóval még egy dologgal igyekeztek kényelmesebbé és hasznosabbá tenni a WhatsApp alkalmazását a fejlesztők.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram