2023.04.19.TomiSpark

Mostantól akár öt linket is hozzáadhatunk az Instagram-profilunkhoz

Innentől kezdve nem lesz szükség a Linktree használatára, ráadásul ez a lehetőség globálisan, mindenki számára megjelenik.

A profil leírásánál régóta csak egyetlen egy linket tudunk hozzáadni. Akik tájékozottak az instán, azok közül valószínűleg mindenki ismeri, a „link a bioban” mondatot az egyes posztoknál, mostantól viszont több linkről is tájékoztathatjuk a követőinket.

A Meta vezérigazgatója, Mark Zuckerberg kedden jelentette be a változást. „Innentől kezdve akár öt linket is hozzáadhatsz az Instagram biofelületedhez. Valószínűleg ezt a funkciót kérték tőlünk a legtöbben” – említette Zuckerberg.

Fotó: Engadget

Emlékeztetőképp említsük meg, hogy az Instagram-profilodhoz a fotórács és a kiemelések felett megjelenő Profil szerkesztése gombra kattintva adhatsz hozzá linket, mostantól pedig akár többet is. A Meta által a linkek megjelenítésére tervezett felület nem a legelegánsabb dolog, amit a cég valaha is kiadott, de legalább hasznos. Az újítás által ugyanis a profilon továbbra is csak egy link jelenik meg, de van egy jelzés arra vonatkozólag, hány további linket találunk még alatta.

Eddig egyébként létezett egy áthidaló megoldás, ami a Linktree névre hallgat. Ennek lényege, hogy a fontos linkeket egy darab alá gyűjthettük. Igaz így megnyílt egy új weblap, de ott minden fontosat megtaláltunk.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram