2023.04.23.TomiSpark

Most online is megnézheted az Opel izgalmas kiállítását

A patinás német márka egy virtuális múzeum segítségével szeretné szélesebb körrel megismertetni gazdag történelmét.

Az Opelről mindenkinek az autók jutnak eszébe, pedig 160 évnél is nagyobb történetükből csak olyan 120-at ölel fel a négykerekűek gyártása. Azokból is készültek elképesztően egyedi darabok, valamint olyanok, amelyek a tömeggyártás során váltak igazán korszakalkotóvá, valójában mással is foglalkoztak.

Ezt most mind megismerhetjük, mivel a rüsselsheimi Opel classic gyűjtemény számtalan kiállítási tárgynak ad otthont, ezeket pedig akár otthonról is megtekinthetjük egy virtuális 360 fokos túrán. Amellett, hogy nagy felbontású képeken járhatjuk körbe a területet, az egyes kiállítási tárgyakra kattintva bőséges információkkal látnak el minket azok részleteiről.

"Az Opel mindig is ötvözte az innovációt a hagyományokkal, hogy olyan autókat fejlesszen, amelyek tele vannak csúcstechnológiákkal, ugyanakkor érzelmeket ébresztenek. A három új virtuális túrával a látogatók most még mélyebben elmerülhetnek az Opel világában. Ezáltal számos izgalmas tényt vagy akár néhány jól őrzött titkot is megtudhatnak a tanulmányokról, sportautókról és klasszikus autókról, amelyek igazi ikonokká váltak" - mondta el Leif Rohwedder, az Opel Classic igazgatója.

Amire itt utalt azok a Koncepciók és tanulmányok, a Túraautók, továbbá az Arany hatvanas évek nevű szekciók, amelyek frissen csatlakoztak a már eddig is meglévő részekhez. Ezek a Klasszikusok, az Alternatív meghajtás, a Rally, a Viharos 20-as évek, illetőleg a Mobilitás a tömegeknek kiállítások, amelyek elképesztően részletesnek mondhatók.

Amellett, hogy a járműveket megtekinthetjük és rengeteg információhoz juthatunk azt is elmondhatjuk, hogy a weboldal is egészen jól sikerült, hiszen könnyen átböngészhető, akár saját fotókat is menthetünk, de segítséget is kapunk a kezelőfelülethez és a megosztás is gyorsan ment.

A kiállítás ide kattintva érhető el.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram