2024.03.13.TomiSpark

Mókás játékot rejtettek el az Instagramon

Egy Breakoutra emlékeztető játékot találhatunk a privát üzenetek között a TechCrunch cikke szerint. Miután küldtünk valakinek egy emojit, akár játszhatunk is a hangulatjellel.

Annak idején sokan szerették, néhány helyen pedig mai napig elérhető a Breakout, amit itthon csak faltörőként emlegettek a legtöbbször. Ebben a képernyő alján lévő csúszkával kellett játékban tartani egy labdát, azzal pedig lebontani a felül lévő falakat. Az Instagramon most ennek egy újragondolt változatával találkozhatunk, de leleményesen elrejtették azt.

Így találhatjuk meg a legegyszerűbben:

  • Lépjünk a privát üzenetekhez
  • Küldjünk el egy emojit valakinek üzenetben
  • Nyomjunk rá az elküldött hangulatjelre
  • Indítsuk el a felbukkanó játékot

Nekünk az a dolgunk, hogy a pattogó emojit elkapjuk az ujjunkkal mozgatható elemmel és minél tovább levegőben tartsuk. Minél többször elkapjuk, annál több pontot szerezhetünk, de ahogy haladunk előre, úgy lesz egyre gyorsabb és nehezebb a játék. Az Instagram elmenti nekünk az eredményt, tehát látjuk a korábbi rekordunkat is.

A TechCrunch írása szerint ez akkor is így van, ha új emojit küldünk valakinek, tehát nem kell visszamenni az elsőhöz, aminél elindítottuk a játékot, arra pedig felhívták a figyelmet, hogy a chatpartner nem fog tudni arról, hogy elkezdtünk játszani. Ha tehát kizárólag ezért küldtünk el egy hangulatjelet, akkor érdemes lehet beavatni a másik felet. Hozzátették azt is, ez kizárólag csak egy elküldött emoji esetében működik, ha többet raktunk egymás mellé, akkor már nem. A portál egyébként megkereste az Instagramot ezzel kapcsolatban, szóvivőjük pedig emailben jelezte, vállalatuk folyamatosan új módszereken dolgozik, hogy a platformot még szórakoztatóbbá tegye.

Végezetül pedig jöjjön a mi tapasztalatunk, mert nemrégiben teszteltük a játékot. Az egyik legfontosabb dolog, hogy bár erről nem számoltak be, a játék azokkal az emojikkal is előhívható, amit más küldött nekünk. Ez vonatkozik gyakorlatilag bármelyik fajtára, azt pedig mindegy, mikor küldtük vagy kaptuk, a régiekkel is előjön. Szintén lényeges, hogy ez a lehetőség azonban kizárólag az alkalmazásból érhető el, a webes felületen nem működik a dolog.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram