2024.03.05.TomiSpark

Módosíthatók lesznek az Instagram privát üzenetei

Újabb funkciók jelentek meg az Instagramon, amiket érdemes kipróbálnia a felhasználóknak. A legnagyobb durranásnak mind közül az üzenetek szerkeszthetősége számít, de ezt csak az elküldéstől számított 15 percen belül lehet megtenni.

Március 4-én leleplezett néhány újdonságot a Meta az Instagram hivatalos blogján publikált cikkében. Ebből például kiderült, hogy egy régóta várt funkcióval bővül a platform üzenetküldője, mostantól ugyanis bizonyos megkötésekkel már módosíthatjuk az elküldött üzeneteinket.

Ez elég hasznos, mivel bárkivel előfordulhat, hogy elírt valamit, esetleg rossz embernek küldött el egy bemásolt szöveget, de ehhez eddig maximum a törlés állt rendelkezésre, esetleg javítottuk magunkat a következő üzenetében. Amennyiben viszont elég hamar észbe kapunk, már erre sem lesz szükség, mert ahogy a Messengerben, úgy az Insta privát üzenetei között is lesz egy limitidő, amelyen belül szerkeszthetünk.

Fotók: Meta

Ez jelen esetben 15 percet jelent, de nem csak ezzel készültek a fejlesztők. A beszélgetéseink listáját is szerkeszthetjük, ugyanis lehetőség lesz arra, hogy több csevegést is kitűzzünk, amelyek fontosak számunkra, így könnyebben hozzáférhetünk majd azokhoz. A kitűzéshez húzzuk balra vagy nyomjuk meg hosszan az adott beszélgetés sávját, aztán a kitűzés lehetőségére kell koppintani.

Arra is lesz már opció, hogy gombnyomásra állítsunk az olvasási visszaigazolásokon. Ha megtekintünk egy üzenetet, a másik fél kap egy „Látta” feliratot, de a beállításainkon belül az Üzenetek és történetválaszok szakaszra nyomva az Olvasási visszaigazolások megjelenítése résznél rögtön eldönthetjük, hogy mások tudjanak-e arról, megnéztük amit küldtek, vagy sem.

Kedvenc matricáinkat is menthetjük a privát üzenetek között. Egyszerűen csak tartsuk lenyomva az adott matricát, amikor pedig legközelebb, a matricákhoz megyünk, felül megtaláljuk. Emellett a GIF-ek, videók, fényképek és hangüzenetek is elérhetők, amikor válaszolunk egy üzenetre.

Ha pedig szeretjük a témákat, amelyekkel feldobhatjuk, esetleg megkülönböztetnénk a különböző csevegéseket, akkor csak nyomjuk meg felül a profilt és válasszunk az elérhető lehetőségek közül, amelyek most bővültek az Insta blogja szerint.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram