2021.12.10.TomiSpark

Menő videók érkeztek a Gran Turismo legújabb kiadásához

Egyre több felvétel kerül fel az internetre a legendás játékkal kapcsolatban, melynek hetedik kiadására már nem kell sokat várni.

Tovább folytatódik a Gran Turismo széria, a következő rész pedig a tervek szerint jövő tavasszal, egészen pontosan, március 4-én érkezik meg. Addig sajnos türelmesnek kell lenni, ám a PlayStation hivatalos YouTube csatornájára folyamatosan kerülnek fel igazán biztató anyagok, amikből azt lehet leszűrni, hogy a Polyphony Digital jól haladt a fejlesztéssel.

A legutóbbi videón egy olyan versenyből láthatunk jelenetet, mely a Deep Forest Racewayen zajlott, a felvételek pedig magukért beszélnek. Ami a pályát illeti, a nehézsége és a környezete miatt sok játékos kedvencévé vált az évek során, ráadásul ez egy állandó pontja a Grant Turismo részeinek, a sport kiadás kivételével mindenhol megtalálható volt, már az első megjelenéstől kezdve.

Az onboard kör mellett persze más tartalommal is készültek, több olyan videó is megtekinthető a csatornán, ami a részletesen bemutatja a jövőre érkező újdonságot, szó esik az autókról, a pályákról, a festésekről és még sok más érdekességről.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram