2022.04.21.TomiSpark

Megszűnik az Extreme Digital

Az ország egyik legismertebb és legrégebbi márkája hamarosan elbúcsúzik, miután a tulajdonos megszünteti azt. A folytatásban már az eMAG oldalát kell keresünk.

Május 2-án szűnik meg végleg Magyaország egyik legnagyobb online elektronikai áruháza. A márkát még 2019-ben vette meg a romániai székhelyű eMAG, azóta pedig fokozatosan integrálták bele az Extreme Digitalt az anyaoldalba.

A céget eredetileg még 2001-ben alapította meg Várkonyi Balázs és Kelemen Gyula, most pedig 21 esztendő után eltűnik a piacról, igaz nem végleg. Az eMAG oldala a jövőben is kiszolgálja majd az ügyfeleiket, így a jelenlegi weboldal az említett dátumtól kezdve az eMAG-hoz irányítja majd át az érdeklődőket, és a korábbi termékválaszték is ott lesz elérhető.

Fotó: HWSW

Az utóbbi években egyébként már valahol sejthető volt ez a lépés, miután összevonták a két brand logisztikáját, valamint a tavalyi esztendőben már a Black Friday akciót is közösen tartották meg.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram