2021.12.14.TomiSpark

Megszűnhet a Galaxy Note széria

Egy ideje már lehet hallani olyan pletykákat, hogy a Samsungnál megszabadulnak az ismert terméksorozattól, ám a legújabb hírek szerint a Note név új formában ugyan, de továbbra is feltűnik majd.

Valamikor február környékén mutathatják be a Samsung legújabb csúcskészülékeit, az viszont nem biztos, hogy a korábban ismert néven. Az eddigi információk alapján az Ultra-sorozathoz tartozó termékeket átkeresztelhetik, ezzel pedig egy korábban már sikeres nevet támaszthatnak fel.

A Note széria még 2011-ben indult, azóta pedig számtalan új készülék érkezett ezzel a névvel, mely úgy tűnik továbbra sem tűnik el, viszont a korábban ismert termékvonal már igen. A FrontTron Twitter oldal szerint jövőre a dél-korai gyártó lecseréli a korábban megszokott Ultra nevet, így a csúcsmodell a Galaxy S22 Ultra helyett Galaxy S22 Note elnevezéssel érkezhet meg.

Forrás: LETSGODIGITAL

A változásról nyár óta már több helyen is beszámoltak, akkor azonban még csak azt lehetett tudni, hogy a Note telefonokból nem érkeznek majd újabb verziók. Azóta már úgy tudni, hogy a két külön termék, így tehát az S és a Note telefonok jellemzői összevonásra kerülnek.

Ennek egyik legfontosabb jellemzője, hogy az S22 zászlóshajójának tervezett készüléke a lehető legnagyobb képátló mellett az S Pen nevű tollat is megkapja és természetesen a képességei is igazán magas szintűek lesznek. Az előzetes információk alapján 5G képes lesz, a képernyő mérete pedig 6,8 colos lehet. Ami a kamerát illeti a hátsó 108, míg az első 40 megapixeles lesz, mindezt egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor mellett, melyhez a vezeték nélküli töltés lehetőségét is megkapjuk.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram