2022.09.20.TomiSpark

Megjelentek a hangoskönyvek a Spotify kínálatában

Ahogyan arra már jó ideje számítani lehetett a népszerű szolgáltató egy új irányba nyitott az audio alapú élményeket tekintve, mostantól kezdve pedig a felhasználók hivatalosan is hallgathatnak hangoskönyveket az applikációban és a webes felületen egyaránt.

300 000-nél is több hangoskönyv vált elérhetővé a Spotifyon keresztül, erre pedig az utóbbi hónapokban már több lépés is utalt, valamint a cég sem tagadta ezt. Az amerikai felhasználók számára a mai naptól kezdve egy új lehetőség jelent meg az alkalmazásában. Egy külön fülön keresztül lehetővé teszi az önálló vásárlást egy webes hivatkozáson keresztül, miután az egyes könyveket külön kellesz majd megvenni.

A zene és a podcastok melletti saját szekció mellett a hangoskönyvek a főoldalon az ajánlások között is megjelennek majd, amin belül kezdetben a platform ajánlásai szerepelnek majd, ám ez idővel a többi funkcióhoz hasonlóan igazodni fog az emberek ízléseihez.

Fotó: Spotify

Egy hangoskönyv kiválasztásakor a lejátszás gombon elsőként egy zár ikon jelenik meg mindenkinek, ami azt jelenti, hogy az adott cím még nem lett megvásárolva. Amennyiben valaki úgy dönt, hogy mégis fizet érte, abban az esetben egy külön linken kell ezt megtenni, majd a tranzakció végeztével ismét a Spotifyra lesz irányítva.

A megvásárolt címek automatikusan megjelennek a könyvtárban, és offline is meghallgathatók lesznek, a podcastokhoz hasonlóan pedig itt is megjelenik a sebességszabályozás, így a kívánt tempóban hallgathatjuk meg választásunkat.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram