2023.10.30.TomiSpark

Megjelent a telefonhívás lehetősége az X-en

Elon Musk már nyár végén megemlítette, hogy hamarosan telefonálhatunk és videóhívásokat is indíthatunk az egykori Twitter felületén, néhány napja pedig mindez valósággá vált a beszámolók szerint.

Az előző héten közölt egy cikket a The Verge portálja arról, hogy néhány kollágájuk már észrevette a hang- és videohívások indítására vonatkozó lehetőséget a nemrégiben X-re átkeresztelt Twitteren. A közösségi oldalról tudni lehetett, hogy egy ideje már készül ennek elindítására, mivel a konkurens platformok zöménél már léteznek ilyen funkciók, így ők is fejlődni szerettek volna ezen a téren.

Ennek megjelenését X-en közzétett bejegyzésében Elon Musk megerősítette, az viszont továbbra sem világos, mennyire széles körben indították el a szolgáltatást, ugyanis az újdonság még nem mindenkinél jelent meg.

Bár Musk nemrégiben azt mondta, hogy a funkció elérhető lesz iOS-en, Androidon, Macen és PC-n is telefonszám nélkül, mi egyelőre egyik platformon sem találtunk erre utaló dolgot, ugyanakkor a HVG szerint több hazai felhasználónál is megjelentek az új opciók.

Aki szeretne megbizonyosodni arról, hogy már esetleg telefonálhat-e az X-en, az lépjen be a Beállításokba, ott nyissa meg az Adatvédelem és biztonság, azon belül pedig a Privát üzenetek menüpontot. Amennyiben elérhető számára a hívások lehetősége, akkor az itt fog megjelenni a beszámolók alapján.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram