2023.04.24.TomiSpark

Megfizethető, mégis erős tabletet alkotott a Vivo

A márka tényleg komolyan vette a feladatot, amikor belevágott a táblagépek fejlesztésébe. Ezúttal egy olyan terméket alkottak, ami a képességeihez és a méretéhez mérten kifejezetten kedvező árúnak mondható.

Pad 2 néven érkezett meg a Vivo újdonsága, amely szürke, kék és lila színekben érhető el. A tablet kifejezetten nagyra sikerült, egyúttal a gyári értékek, valamint a hivatalos közlemény szerint egészen erősnek mondható, így az árazás tekintetében sokaknak nyújthat kiváló alternatívát munkára, netán szórakozásra egyaránt.

A Pad 2 ugyanis a napokban érkezik meg, és bár most még csak a kínai árak ismertek, azok forintra átszámítva igazán jónak mondhatók, mivel a gyengébbik kivitel (8/128 GB) 120 ezer, míg a legerősebb (12/512 GB) 170 ezer forintba kerül majd. Memóriából egyébként 8 vagy 12 GB lesz elérhető, tárhelyből pedig a 128, 256 és 512 GB választható. A tablet 6,6 milliméter vastag és 585 grammot nyom, miközben kapunk egy 7:5-ös képarányú. 144 Hz-es és 12,1 hüvelykes kijelzőt, 2880 x 1800 felbontással, belül pedig egy Dimensity 9000 rendszerchip dolgozik nekünk, 3 GHz-nél is nagyobb órajellel, és 10 magos Mali-G710 IGP-vel.

Fotók: Vivo

Az eszközt akár tollal is használhatjuk, aminek a tárolására egy mágneses részt is kialakítottak, de még extra funkciókat is ígértek hozzá szoftveresen. Ami az alapvető használtot illeti, a fejlesztők gondoltak a kényelemre is, szóval az egyes appokat akár lebegő ablakban0 is megnyithatjuk, illetőleg az osztott képernyős megoldást is megpróbálták a lehető legjobban optimalizálni.

A lehető legteljesebb kiszolgálás érdekében a tablet rendelkezik Wi-Fi 6 támogatással és Bluetooth 5.2 modullal, kapott NFC chip-et, de még egy USB 3.2 szabványnak megfelelő port is jutott rá, továbbá arra is gondoltak a tervezésnél, hogy monitorral vagy tévével is könnyen összeköthessük.

Az akkut illetően sem spóroltak, mivel egy 10 ezer mAh-s egységet tettek bele, ami a gyári értékek alapján akár 10 órát is kibír, miközben lehetőséget kapunk a töltésmegosztásra más eszközök esetében, valamint ami szintén jó hír, hogy 44 wattos teljesítménnyel is tudjuk tölteni.

A leírás alapján az anyagok is minőségínek mondhatók, hátul üveget alkalmaztak, a keret pedig fémből van. Nem hagyták ki persze a kamerákat sem, igaz itt nem kell nagy csodákat várni. Előre egy 8 megapixeles előlapi egység került, ami akár FullHD-ban is tud rögzíteni, szóval a meetingek esetében valószínűleg nem lesz gond, de ha fotózni kellene, akkor hátul egy 13+2 megapixeles hátlapi kamera is a segítségünkre lehet.

Összességében azt mondható, hogy a leírtak szerint sokaknak adhatnak jó ötletet, akik nem akarnak rettenetesen sok pénzt kiadni egy tabletért, ugyanakkor minőségi teljesítményre, kényelmes méretű kijelzőre, illetőleg hosszú üzemidőre vágynak.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram