2022.12.08.TomiSpark

Megérkezett az IKEA legújabb zenélő lámpája

Tovább folytatódik a Sonos márkájával való együttműködés, ennek eredményeképpen pedig egy újabb hangszóróval egybekötött lámpát dobnak piacra, mely a Symfonisk termékcsalád legdrágább tagjaként jelenik meg.

2019-ben kezdődött meg az IKEA és a Sonos kollaborációja, melynek lényege, hogy az áruház sajátos otthoni stílusát egyesíti a partnerük audio megoldásaival. A hivatalos kommunikáció szerint ettől a felek azt várják, hogy praktikusabb termékeket tudnak alkotni, így segítve a vásárlókat a helytakarékosság tekintetében.

Fotók: IKEA

Az IKEA bejelentése szerint a Symfonisk lámpa/hangszóró kombináció januárban jelenik meg a cég boltjaiban és online egyaránt, az ára pedig drágább lesz, mint a testvérmodelleké. Míg a könyvespolcra tervezett darab 120 dollárba, a képkeretbe rejtett hangszóró pedig 250 dollárba került, addig ezt az állólámpát ennél is többért, 260 dollárért értékesítheti a vállalat, köszönhetően a választható kiegészítőknek.

A bejelentés után az Engadget beszámolójában megjegyezték, hogy ezen termékek megvásárlása abból a szempontból nem éri meg, ha valaki a Sonos technológiáinak minden előnyét, így mondjuk a hangvezérlést sem szeretné nélkülözni, ugyanakkor az egyéb alapvető funkciók, például a zenei szolgáltatások listái, a TruePlay hangolás és a hangszórók párosítása nem hiányzik, úgyhogy rossz vételnek sem lehet nevezni.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram