2022.10.26.TomiSpark

Megérkezett az átlátszó töltő adapter

Továbbra is menők az olyan kütyük, melyek átlátszó kinézetet kapnak, ezt a trendet meglovagolva pedig a Nomad is kihozott egy ilyet, mégpedig egy töltő formájában. Az eredmény elég látványos lett, bár a márka nagyrészt a bőrből és fémből készült kiegészítőiről híres.

Merőben új terepre tévedtek a Nomad fejlesztői, amikor megalkották azt a 30W-os töltőt, amit limitált példányszámban dobnak piacra. A cég eddig is látványos dolgokat készített, most azonban sikerült igazán figyelemfelkeltő terméket készíteniük.

A képeken látható darab a saját töltőjük továbbfejlesztett változata, ami gyakorlatilag a dizájnjában újult meg. Itt a látványt főként az átlátszó műanyag adja meg, ami szürke színével, és a kis méret eléréséhez alkalmazott GaN alkatrészektől lesz igazán lenyűgöző.

Fotók: Nomad

Az eszköz egyébként alapvetően a hivatalos leírás szerint iPhone-ok gyors töltésére lett kitalálva, de állítólag még egy MacBook Air számára is elegendő energiát képes biztosítani. Mindezen túl a szemnek viszont sokkal kellemesebb látványt nyújt a hagyományos egyféle színben pompázó, jobbára fekete vagy fehér színű adapterekkel szemben.

Az ára jelenleg 29,95 dollár a hivatalos webshopban, de a legvonzóbb még mindig a külső, ami a The Verge írása szerint főként a 90-es évek végét idézi, amikor az átlátszó dolgok szintén menőnek hatottak, manapság pedig ismét előtérbe kerültek. A Nothing Phone például szintén egy jó példa erre, de alighanem látunk majd még ilyen termékeket a közeljövőben más vállalatoktól is.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram