2022.01.27.TomiSpark

Megérkezett a legújabb mobilszolgáltató

Bekövetkezett, amire egy ideje már számítani lehetett, a piacon ugyanis egy vadonatúj márka jelent meg, mely hivatalosan tavasszal mutatkozik be. Az eddig jól ismert Telenor nevet vált és március 1-től Yettel néven folytatja a működését.

Magyarországon már több név és arculatváltásnak lehettünk szemtanúi mióta megjelentek hazánkban a mobilszolgáltatók. Így lett például a Pannon-GSM-ből simán Pannon, majd hasonló logóval érkezett a Telenor név, amely mostantól szép lassan eltűnik majd.

Ennek oka, hogy az itthoni szolgáltató cseh anyavállalata, a PPF Telecom Csoport licence már a tavalyi esztendőben lejárt a Telenor márkanévre, akkor azonban még egy évvel meghosszabbították megállapodásukat a név norvég tulajdonosával. A cég még 2018-ban vette meg a Telenor Magyarországot, akkor pedig a felek rögzítették, hogy a brandet legkésőbb 2021-ig használhatja az új tulajdonos, ám a koronavírus okozta járvány némileg átírta a dolgokat.

Idén azonban eljött a változás ideje, így 2022. január 27-től kezdve apránként igyekeznek bevezetni a Yettel névre hallgató új márkájukat. A végleges váltás március 1-én megy végbe, addig pedig mindent igyekeznek megtenni azért, hogy megismertessék az emberekkel az új nevet. Mivel a PPF Telecom Group Magyarország mellett még Bulgária, Csehország, Szerbia és Szlovákia területén is tevékenykedik, így ezek a piacokon is bevezetésre kerül a Yettel.

Hogy az újdonság minél ismertebbé váljon, február 1-től egy országos kampányt indítanak, ami pedig ezeknél is fontosabb, hogy az átállás egyik ügyfelüket sem érinti, miután ez nem vonatkozik a szerződésekre, továbbá a szolgáltató elérhetőségei és tarifái sem változnak. Erről a cég egy sajtótájékoztató keretében számolt be, de már a közösségi oldalaikon is beszámoltak a változásról. Minden más információt a telenor.hu/yettel oldalon érhetnek el az érdeklődők.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram