2023.08.25.TomiSpark

Megérkezett a gamereknek szánt borotva

A cím alapján akár azt is gondolhatnánk, hogy a Gillette és a Razer közös kollaborációja egy különleges újítást eredményezett, ám erről szó sincsen. Egy hagyományos borotvát dobnak piacra, szokatlan dizájnnal.

Április első napján általában az ismert márkák is humoros kedvükben vannak, de ritka, hogy egy vicc valósággá válik. Mivel a Razer neve elég erősen hasonlít a Razor szóra, ami borotvát jelent, így sokan poénkodtak már ezzel, ami számukra tökéletes alap volt egy áprilisi tréfához. Akkor bejelentették, hogy saját borotvát fognak gyártani, persze hamar kiderült, hogy csak tréfáról volt szó.

Augusztus végén azonban már nagyon is komoly bejelentést tettek, ráadásul nem is egyedül. A Gillette segítségével ugyanis tényleg létrehoztak egy gamer borotvát, amely a Gillette x Razer névre hallgat. Ez valójában ugyanolyan, mint a többi Fusion 5 ProGlide borotva, de némi pluszt jelent az egyedi dizájn, a mágnesen állvány, valamint az igény szerint rendelhető utazótok.

Fotók: Gillette/Razer

A fejlett 5 különálló pengéből álló rendszer hámlasztócsíkot is kapott, illetőleg a képek alapján ez is rendelkezik a FlexDisc technológiával, így igazodni tud az arc körvonalaihoz. Bár a Gillette sok újítással előrukkolt már, ezúttal főleg a Razer feliratokkal bőven ellátott zöld külső, valamint a marketing a lényeg.

„Nagyon örülünk, hogy ezzel az izgalmas vállalkozással magasabb szintre emelhetjük a borotválkozás és a játék élményét, ami új lépést jelent számunkra a játékkultúrában. A játékosok világszerte élvezni fogják legújabb együttműködésünket – a forma, a funkció és a dizájn tökéletes kombinációját” – árulta el Daniel Ordonez, a Gillette globális márka franchise vezetője.

„A Razer áprilisi tréfája után elárasztottak minket a megkeresések, hogy tervezzünk egy borotvát. Izgatottak vagyunk, hogy megadhatjuk rajongóinknak, amit kértek. Ez a két nagyhatalom közötti együttműködés egy közösen megalkotott dizájnt eredményezett, amely a Razer és a Gillette legjobbjait tartalmazza, a minőségre és a teljesítményre összpontosítva” – idézte a Hypebeast Ayesha Durante, a Razer globális marketingrészlegének alelnökét.

A hivatalos kommunikáció szerint 23 dollárba kerül majd a borotva, az utazótokkal együtt pedig 30 dollár lesz, amit globálisan értékesítenek már ettől a hónaptól kezdve.  

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram