2022.07.21.TomiSpark

Megérkezett a FIFA 23 első előzetese

Szeptember végére várható az utolsó olyan FIFA játék megjelenése, mely az EA Sports égisze alatt jelenik meg. A legújabb verzió több újdonságot is ígér, de korántsem mutattak meg mindent a rajongóknak.

Ősszel lezárul egy fejezet, miután a következő esztendőtől már nem FIFA, hanem EA Sports FC címmel adják majd ki a legnépszerűbb focis játékot, az Electronic Arts révén. A folytatásban megszakad a cég együttműködése a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséggel, így jövőre már két cím miatt is érdemes lesz figyelnünk a bejelentésekre.

Idén még közös buliban vannak, így ezzel a szemmel is érdemes figyelni az első bemutató videót, melyet a minap tettek közzé. Ebből kiderült, hogy megújult mozgásmechanikát kapunk majd, valamint a férfi, és a női világbajnokság mezőnyét, továbbá a női klubfutball krémjét is megtalálhatjuk a játékban, melynek első verziója szeptember 30-án jelenik meg.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram