2023.01.11.TomiSpark

Megérkezett a fejmozgást követő hangprojektor

Lenyűgöző technológiával rukkolt elő a Razer. A Leviathan sorozat legújabb tagja ugyanis kivételes dolgokra képes. A cég gyakorlatilag minden tekintetben figyelemreméltó eszközt akart alkotni, ami első nagyon úgy néz ki, hogy sikerült nekik.

A Razer hatalmas tapasztalattal rendelkezik, amennyiben a gamereknek szánt termékekről van szó, így ez a hangprojektorok esetében sincsen másképp, most azonban megalkották az első olyat, ami a világon egyedülálló módon az ember fejmozgását követve alakítja át a hangzást.

Maga a technológia nem teljesen új, mivel a viselhető termékek esetében már láttunk ilyet, de nagyobb méretű hangszóróknál nem volt még példa hasonlóra, szóval a Leviathan V2 Pro abszolút úttörőnek nevezhető a saját kategóriájában.

Fotók: Razer

A vállalat által elmondottak alapján az eszköz az Audioscenic technikájával dolgozik, ami egy infra kamerával működik közre. Ennek eredményeképp a kamera folyamatosan figyeli a fejmozgásunkat, egy algotirmus pedig ennek megfelelően módosítja majd a beállításokat. A térhangot többféle módon állíthatjuk, mivel ez a cucc összesen öt különböző helyre tett kéthüvelykes hangszóróból és egy mélynyomóból áll, igaz konkrét teljesítmény adatokat egyelőre nem szolgáltattak.

Gondoltak azokra is, akik fejhallgatóval élveznék a Leviathan V2 Pro tudását, így erre is lesz lehetőség, amennyiben a fülest közvetlen a hangprojektorhoz csatlakoztatjuk, a gamereknek gyártott kütyüknél pedig a látványvilágot tekintve sem adhatott alább a Razer. Erről az RGB világítás gondoskodik, ami a Razer Chroma technológiáját alkalmazza, vagyis a márka más eszközeivel is összekapcsolható lesz és sokféle módon beállíthatjuk majd a fényeket, főként a 30 különböző világítási zónának köszönhetően.

A méreteket tekintve nem mondható kicsinek, mivel a szélessége 600 milliméter, 90,1 milliméter mély, valamint 113,7 milliméter magas 2,27 kilogrammos tömeg mellett. Alapvető dolgok is helyet kaptak, tehát 3,5 milliméteres Jack csatlakozó is mehet bele, továbbá a Bluetooth kapcsolódásra is megvan a lehetőség, ugyanakkor a HDMI már kimaradt, de így is egy ütős kütyüt sikerült alkotniuk. Ami az árat illeti, az amerikaiaknál 400 dollárba fog fájni, más területen viszont még nem árazták be.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram