2022.12.26.TomiSpark

Még idén felkerülnek a Nike Training Club videói a Netflix kínálatába

Az ismert sportmárka saját applikációján belül profi edzővideókat találunk, valamint rengeteg segítséget a sportoláshoz, de ezeket eddig másutt nem értük volna el. December 30-tól kezdve már ez is megváltozik.

Okos húzás a Netflix részéről, hogy szilveszter előtt egy nappal elérhetővé teszi felületein a Nike Training Club felvételeit. A Nike edzői által vezetett erőnléti, jóga és nagy intenzitású intervallumos edzések célja az erő, az állóképesség és a mobilitás fejlesztése minden fittségi szinten, ráadásul ezek jelentős részéhez külön felszerelésre sincs szükség.

A hasznos videókat néhány nap múlva már a népszerű streaming felületen is megtaláljuk, ami gyakorlatilag a kellemest köti össze a hasznossal. Elvégre a Netflixet rengetegen használják, az említett edzések pedig az egészségünket szolgálják.

Fotó: Nike

A vállalat ezzel egyébként némi konkurenciát is gyárthat az Apple Fitness Plus számára, ehhez pedig egy jól bevált és sokak által ismert formátumot választott a saját tartalom legyártása helyett, de ez még csak az egyik apróság. A premier dátuma sem lehet véletlen a The Verge beszámolója szerint, hiszen az újév alkalmából sokan tesznek fogadalmat, ennek pedig jelentős része a sportoláshoz és az egészségesebb életmódhoz kapcsolódik.

A Netflix bejelentése alapján az epizódok két részletben fognak megjelenni. Az első már most a héten megérkezik, a második viszont még nem kapott pontos dátumot azon kívül, hogy 2023-ban várható valamikor az év során.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram