2022.04.03.TomiSpark

Matricaként is megoszthatjuk a YouTube videókat a Snapchaten

Egy elég látványos újítás érkezett az eltűnő üzenetekre specializálódott alkalmazásra. Mostantól nem kell másolni vagy beilleszteni a YouTube-on található felvételek linkjeit, mivel azok külön matricát kapnak.

Jelentősen könnyebbé válik a videók megosztása a Snapchaten belül, a snap és a sztori keretben is. A YouTube videók alatt ugyan eddig is megtalálható volt az alkalmazás a megosztás gombot megnyomva, a jövőben viszont miután megnyílik a Snapchat, és a videó automatikusan megjelenik a képernyőn, mint saját matrica, amelyen a videó neve, miniatűrje és készítője látható.

Fotók: Snapchat/TheVerge

A The Verge információ szerint miután elkészítettük a képet vagy videót, játszhatunk majd a matrica méretével, elforgathatjuk, és gyakorlatilag bárhová elhelyezhetjük a képernyőn. Bárki, aki megnézi a pillanatképet vagy történetet, rákattinthat a linkre, és megtekintheti a videót a YouTube alkalmazáson belül vagy a saját webböngészőjében.

A fejlesztők ezzel meggyorsították a megosztás folyamatát és kényelmesebbé tették a Snapchat használatát a felhasználók számára, akiknek eddig külön ki kellett másolni a linket, esetleg megnyomni a gemkapocs ikont, vagy hozzáférést adni a Snapchatnek a vágólaphoz. Ezeket a lehetőségeket továbbra is megtartották, ám az új megoldás jóval menőbbnek és hatékonyabbnak tűnik a korábbiaknál.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy a Snapchat igyekszik könnyíteni a megosztásokon, 2020-ban hasonló módon készítettek matricát a Twitter bejegyzésekhez, így megkímélve mindenkit attól, hogy képernyőfotókat kelljen készítenie a tweetekről.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram