2023.04.06.TomiSpark

Már videóhívásban is elindíthatók a Facebook játékai

Noha nem az összesről van szó, azért 14 cím így sem kevés arra, hogy videochaten keresztül játszani tudjunk az ismerőseinkkel. A Facebook újításával már erre is megvan a lehetőségünk.

A Messengerben található játékokat sokan kedvelték, ezért a Meta részéről gondoltak egyet és egy új megoldással rukkoltak elő. Erről hivatalos blogjukon lehetett olvasni, ahol elárulták, hogy mostantól kezdve a többszereplős játékokat a videochat szolgáltatásukba is beépítik.

Mivel a többség ezt nem a legfontosabb hívásokra használja, sokkal inkább, a barátokkal való csevegés kerül előtérbe, így a fejlesztők részéről jó ötletnek tartják, hogy a közös játék örömét is megadják a felhasználók számára.

Bár az újdonság elég nagy horderejű változtatásnak tűnik, ettől függetlenül mobilokon frissítés nélkül is megtaláljuk majd ezt a lehetőséget, ami pedig szintén pozitívum, hogy akár az asztali verzióban is játszhatunk barátainkkal a hívás közben, ha ehhez lenne kedvünk.

A Meta igyekezett leszögezni, hogy a játékok ingyenesek és azok is maradnak, továbbá közölték, hogy az idei év során bővülni fog még a kínálat, amely a többszereplős játékokat tartalmazza.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram