2021.11.22.TomiSpark

Már televízión is nézhetünk TikTok videókat

Ha meguntuk a telefonon pörgetni a rövid videókat és nagyobb képernyőre váltanánk, akkor erre is létezik megoldás. Egy ideje többek között a Samsung, az LG készülékein is elérhetőek a közösségi oldal tartalmai.

A TikTok folyamatosan fejlődik és egyre népszerűbbé válik, ezért várható volt, hogy előbb vagy utóbb az okos TV-k kínálatában is megjelenik a különféle applikációk között. A Twitch vagy a YouTube jelenléte már magától értetődik, ha új készüléket vásárol az ember, ami nagyszerűen mutatja, hogyan változnak a fogyasztói szokások.

A kínai videómegosztó televíziós megjelenése igazából csak idő kérdése volt, kezdetben Észak-Amerikában az Amazon Fire TV platformján indult az alkalmazás, most pedig a The Verge információi szerint a Samsung és az LG okoskészülékein is egyre több helyen vált elérhetővé, ahogy az Android TV eszközökön is, beleértve a Google TV-vel ellátott Chromecastot.

Bár a legtöbben még mindig mobilon nyitják meg a TikTokot és ez valószínűleg még így lesz egy darabig, a fejlesztők próbáltak igyekezni, amit jól mutat, hogy a For You és Following feedjeink tartalmait könnyen megnézhetjük nagyobb képernyőn is. Mindez magában foglalja a legkedveltebb és legnézettebb videókat a különböző kategóriákban, a játéktól kezdve az ételeken át, egészen az állatokig.

A TikTok alapvető formátuma persze ettől még nem változott, a videók legfeljebb három percesek lehetnek, ami viszont újdonság, hogy a TV-alkalmazáson belül egy Discover szekció is található, így tehát kapnak némi pluszt azok, akik úgy döntenek, hogy haladnak a korral és használni fogják az új applikációt.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram