2022.11.03.TomiSpark

Már tavasszal megérkezhet a Discovery és az HBO közös streaming platformja

Jövő nyárra volt várható a Warner Bros. Discovery legújabb szolgáltatása, mely az HBO Max és a Discovery+ összevonásából jön majd létre. Nemrégiben kiderült, hogy vártnál korábban elindulhat, a névről és az új formátumról azonban továbbra sem árultak el eddig konkrétumokat.

Már jó ideje arról szólnak a hírek, hogy egy nagy dobásra készülnek a Warner Bros. Discovery csapatánál, miután két olyan streaming platformot terveznek egyesíteni, melyek méltán váltak népszerűvé. Az eredeti tervek eddig arról szóltak, hogy 2023 nyarán indulhat majd az új szolgáltatás, ám az Engadget hírei szerint elég jól haladtak a munkálatokkal, így nem kell ennyi időt várnia az érdeklődőknek.

Állítólag a vállalat legutóbbi eredménybeszámolójában a WBD elnök-vezérigazgatója, David Zaslav mondta el, hogy az egyesített felület a vártnál korábban, 2023 tavaszán érkezik az Egyesült Államokban. Mindez elég nagy fegyvertény lehet a riválisokkal szemben, hiszen az HBO Max és a Discovery+ együttesen 94,9 millió előfizetőt ölel fel, amiből 2,3 millió csak a tengerentúlról csatlakozott hozzájuk.

Fotó: Adweek

Az összevonással többek között az a vállalat célja, hogy elindulhasson az ingyenes, reklámtámogatással működő streaming TV-szolgáltatás is, mivel Zaslav szerint rendelkeznek akkora mennyiségű tartalommal, hogy többféle módon is terjeszthetik azokat.

Az egyelőre még nem világos, hogy milyen néven és formában láthatjuk majd ezeket a jövő évben, mivel nem mondtak további részleteket erről, azonban jelzésértékű lehet, hogy a WBD az elmúlt hetekben megkezdte a Discovery+ tartalmak átadását az HBO Max felé.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram