2023.09.09.TomiSpark

Már most megtekinthető a Google Chrome vadonatúj felülete

Hivatalosan még nem jelent meg az új dizájn, ugyanakkor néhány egyszerű lépéssel előhívhatjuk, ha a böngésző legfrissebb változatával rendelkezünk.

A Chrome Refresh 2023 frissítőcsomaggal érkezésével együtt kap új kinézetet a keresőóriás népszerű böngészője. Ennek tesztelése már folyik egy ideje, a kíváncsibbak pedig kísérleti funkcióként akár már most is megnézhetik, miként fest majd a számítógépükön.

Erről a Windows Latest írt a napokban, a portál pedig arról is tájékoztatott, hogyan válthatunk át az új dizájnra. Ehhez a legfontosabb, hogy a Google Chrome legfrissebb verziójára lesz szükség, így ha ezzel még nem rendelkezünk, akkor frissítsünk.

Ezt követően a keresősávba írjuk be a chrome://flags/ címet, majd az ezután megnyíló oldalon a refresh 2023 kifejezésre kell rákeresünk. Felugrik majd egy lista, itt pedig az Enabled lehetőséget válasszuk ki, aztán indítsuk újra a böngészőt.

Normális esetben ezek után már az új dizájn jelenik meg, amely lekerekített formákkal rendelkezik. Ez a keret mellett a menükre és minden további elemre is igaz, mivel így elviekben a böngésző kinézete jobban igazodik a Windows 11 külleméhez.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram