2022.06.09.TomiSpark

Már itthon is kapható az LG moziélményt kínáló projektora

Megérkezett Magyarországra az LG CineBeam termékcsaládjának egyik leginkább várt tagja, mely a HU715Q névre hallgat. A lézeres projektor egészen lenyűgöző dolgokra képes, és már hazánkban is bárki megvásárolhatja, aki hajlandó érte kiadni egy jelentősebb összeget.

Az LG abszolút igyekszik tartani a lépést a riválisokkal, nemrégiben pedig válaszként megérkezett a saját fejlesztésük, mely moziélményt ígér számunkra az otthonunk kényelmében, vagy ahol éppen filmezni szeretnénk.

A HU715Q egy lézeres projektor, mely ultrarövid vetítési távolságra képes, és 22 centiről 100 colos méretben képes megjeleníteni a felvételeket. A fényerő 2500 ANSI Lumen, vagyis világosban is abszolút élvezhető lesz a filmezés, 4K Ultra HD felbontással rendelkezik, és akár 120 hüvelykes felületre is tud vetíteni.

Forrás: LG

Az eszköz tényleg különleges tulajdonságokkal rendelkezik, mivel a felsoroltakon túl magát hangolja be, vagyis az egyes videók elindításakor a HU715Q megtalálja a legmegfelelőbb beállításokat, hogy ezzel a felhasználóknak már ne kelljen bajlódniuk.

Ezen túlmenően is van még néhány olyan megoldás amivel a valódi mozis hatásokat akarják előidézni, az LG saját WebOS operációs rendszerének köszönhetően pedig a telepített alkalmazásokon keresztül is elérhetők a különböző tartalmak.

Magyarországon a napokban kerül majd az egyes forgalmazókhoz, így a pontos árak egyelőre még nem ismertek, külföldről viszont már egy ideje beszerezhető volt a projektor, a legtöbb helyen pedig átszámítva, bő egymillió forintot kellett kifizetni érte.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram