2021.11.18.TomiSpark

Már iOS-en is elérhető a Twitter reklámmentes szolgáltatása

Tovább terjeszkedik a közösségi média platform a Blue nevű szolgáltatása révén, mely extra lehetőségeket biztosít a felhasználók számára. A Top Articles funkciót mostantól már azok is elérhetik, akik az Apple eszközeit használják.

Bár elsőre talán furának hangzik, hogy valaki fizessen egy social media oldal használatáért, be kell látni, hogy bizonyos esetekben ez igenis megéri. A Twitter egyik legújabb találmánya a Blue, melynek lényege, hogy az előfizetők egy havidíjért cserébe olyan dolgokat is használhatnak, melyre alap esetben nem lenne lehetősége az embereknek.

Azok, akik fizetnek az alkalmazásért olyan lehetőségekhez jutnak, mint a tweetek visszavonása, az olvasó mód, mely zökkenő mentesebben jeleníti meg bejegyzéseket, a könyvjelző mappák, vagy éppen a Top Articles. Utóbbinak hála láthatjuk, hogy miről olvastak az emberek és mit osztottak meg a legtöbben az elmúlt nap folyamán, ami eddig kizárólag az androidosok számára volt megtalálható, valamint a weben.  

A The Verge jelentése alapján már azok is élvezhetik ezt a funkciót, akik iOS-t használnak, de nem ez az egyetlen érdekesség, amit érdemes tudni a cikk-összefoglalóról. Ez ugyanis egyfajta szellemi utódja a Nuzzel nevű szolgáltatásnak, amely e-mailben nyújtott hasonló körképet. Ezt a Scroll nevű cég üzemeltette és akkor szűnt meg, amikor a Twitter az év elején felvásárolta a vállalatot. Akkor azt mondták, tervben van a visszatérése, innentől kezdve pedig bárki számára elérhető, aki hajlandó megfizetni a Twitter Blue árát.      

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram