2022.12.21.TomiSpark

Lionel Messi ünneplése jelenleg az Instagram legkedveltebb posztja

A legutóbbi 1986-os győzelem után újra labdarúgó-világbajnoknak mondhatja Argentína, ami azért is nagy szó, mert Lionel Messi ezzel gyakorlatilag már tényleg minden megnyert, amit csak tudott mostanáig. Hogy mennyit jelentett hazájának ez a siker, azt jól mutatja az utcákon ünneplő tömeg és az Instagram statisztikája.

Ha azt mondjuk, hogy Buenos Aires városában egy tűt sem lehetett leejteni, amikor az argentin férfi labdarúgó válogatott hazatért, akkor még finoman is fogalmaztunk. Az emberek szinte egymást taposták az ünneplés közben, de láthatóan mindenki boldog volt, ezekről a pillanatokról pedig hihetetlen felvételek születtek.

Ezek természetesen bejárták a világsajtót, valamint a közösségi oldalakon is rengetegen voltak kíváncsiak a történtekre, de a legtöbben Lionel Messi posztját kedvelték az Instán. Az argentinok zsenije még december 19-én tett közzé egy képválogatást arról, ahogyan átvették az aranyérmeket és a világbajnoki trófeát, továbbá az ezt követő momentumokról.

Ez olyannyira felkapott lett, hogy tegnap még 65 millió szívecske volt rajta, ezen cikk megírásakor viszont már közel 70 millió kedvelést kapott, és ki tudja, hol lesz még ennek a vége. Ez egy új rekord, ráadásul már a második ilyen néhány napon belül, igaz legutóbb nem az Instagram, hanem a Google számolt be hasonlóról, amelyről mi is írtunk röviden.

Az Instagram korábbi kedvelési rekordját 57,3 millióval egy tojást ábrázoló stockfotó tartotta még 2019 elejéről, mostantól viszont Lionel Messi már ebben is elsőnek mondhatja magát.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram