2021.11.23.TomiSpark

Léteznek megbízható és olcsó tokok az iPhone 13-hoz

Ha az ember kiadott egy rakás pénzt a telefonjára, akkor nem biztos, hogy az egyéb kiegészítőkre is sokat szeretne költeni. Amennyiben túlzónak éreznénk a hivatalos termékek árát, akkor tudunk néhány jó alternatívát.

Az Apple tokok direkt a cég saját készülékeikhez lettek gyártva, de ez nem jelenti azt automatikusan, hogy ezek a legjobbak. Van még néhány olyan termék, amiket érdemes megtekinteni, a Lifehacker pedig egy nagyszerű összeállítást készített azokról a tokokról, melyek néha többet is tudnak a gyári cuccoknál.

Spigen Ultra Hybrid Mag Case:

Az átlátszó Ultra Hybrid tok jelenleg körülbelül 6500 forintba kerül, ami egy elég jó ár cserébe azért, amit a Spigen terméke tud. Sárgulásgátló bevonatot kapott, ez pedig a gyakorlatban azt jelenti, hogy a képernyő védelmét szolgáló megemelt peremmel és a szélein lévő légpárnákkal rendelkezik, melyek megvédik a telefont az ütésektől, de az sem elhanyagolható tényező, hogy MagSafe-kompatibilis.

Fotó: Spigen

Totallee Ultra Slim Cases:

Jó megoldásnak bizonyulhat ez a szintén átlátszó és egyszerre meglepően vékony tok, amely az előzőhöz hasonlóan többféle színben kapható. A Lifehacker szerint olyan vékony, hogy nem is érzi az ember, ami pedig az egyik legfőbb előnye, hogy a textúrázott felület rengeteget segít a tapadásban. Az egyik legnagyobb gondot a tokok esetében a csúszós felület okozza, de ebben az esetben ezt is kipipálták.

Fotó: Totallee

Nomad Modern Leather Case With MagSafe:

Ha bőrből készült tokra vágyna valaki, akkor ez egy jó megoldás lehet, ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy némileg drágább az előző kettőnél. Durván 20 ezer forintot kell kiadnia annak, aki a minőségibb anyagokat kedveli, ami nem csak a bőr miatt igaz. Az Apple hasonló termékéhez képest a Nomad enyhén ívesre szabta a saját gyártmányát, amerikai Horween bőrből készült, ráadásul ez is MagSafe-kompatibilis.

Fotó: Nomad

Rhinoshield CrashGuard NX:

Bár nyilván szeretnénk megvédeni a telefonunkat, sokan nem akarják eltakarni a hátlapot, hiszen így eltűnik a mobil eredeti színe és szépsége, viszont ez sem egy megoldhatatlan feladat, csak a megfelelő tokra van szükség hozzá. A CrashGuard lényege, hogy az iPhone széleihez illeszkedik, így a hátsó és az első rész szabadon maradhat, ráadásul a MagSafe tartozékok is könnyedén használhatóak, ami manapság elég fontos szemponttá vált. A tesztek alapján akár egy három méteres zuhanást is kibír ezzel a tokkal a készülék, ebből a szempontból pedig tényleg nem tűnik drágának a 8 ezer forintos ár.

Fotó: Rhinoshield

Smartish Wallet Slayer Case:

Napról-napra egyre természetesebb, hogy a telefonunkkal fizetünk, erre pedig a kiegészítők gyártói is gondoltak. Az alábbi tok külön azoknak készült, akik pénztárcaként használják az iPhone-t, így akár három kártya is elfér a hátoldalán, ezek pedig elég szorosan illeszkednek egymáshoz, szóval nem kell attól tartanunk, hogy elhagyunk valamit. Némi pluszt ad a dologhoz, hogy a használatnál felmerülő problémákra is gondoltak a készítők, a tárcaszekció alján található hely ugyanis lehetővé teszi, hogy könnyen elővehessük a bankkártyánkat.

Fotó: Smartish
Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram