2022.10.13.TomiSpark

Létezik egy oldal, ahol a YouTube vlogok kínálnak állást

Tartalomgyártóként jelentős összegekhez lehet hozzájutni a népszerű videómegosztó oldalon, de nem kell feltétlenül saját csatornával rendelkeznünk ahhoz, hogy pénzt keressünk vele. Ha akarunk, akkor már létező vlogoknak is bedolgozhatunk, ehhez pedig már egy állásportált is létrehoztak.

Valószínűleg már sokan eljátszottak azzal a gondolattal, hogy vloggerként keressék a kenyerüket, vagy egy olyan nagy platform működésén dolgozhassanak, mint a YouTube. Nos, aki továbbra is érez magában motivációt, annak jó hír, hogy van olyan weboldal az interneten, ami a tartalomkészítőknek segít munkatársakat találni.

Sok csatorna működik már igazi vállalkozásként, ezeknek a működtetéséhez pedig szükségük lehet néhány szorgos kézre, ezért úgy tűnik, volt értelme létrehozni egy ilyet. A YtJobs oldalról a Tubefilter számolt be nemrégiben, ahol azt is kiderítették, hogy az ötletgazda Paddy Galloway volt, aki YouTube-tanácsadóként tevékenykedik.

Eddig 426 000 feliratkozót ér el azzal, hogy személyes csatornáján az online videós trendekről értekezik, az általa mondottakra pedig a fotósként igen nagy hírnévre szert tevő Jordan Matter is nagyban támaszkodott a portál hírei szerint.

A YTJobs.co oldal létrehozásával Galloway célja az volt, hogy könnyebben összekapcsolja kreatív kollégáit a felkészült jelöltekkel. Itt a csatornák tulajdonosai hirdetéseket tehetnek közzé, az álláskeresők közül pedig már ezernél is többen találtak új munkát az alkotó szerint. A platformon jelenleg felsorolt pozíciók között több nagy nézettségű vlog hirdet már most is valamilyen pozíciót, így érdemes szétnéznie az érdeklődőknek.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram