2022.09.30.TomiSpark

Lényeges fejlesztést kapott a WhatsApp

Új szolgáltatás érkezik a Meta égisze alá tartozó üzenetküldő alkalmazásba. A vállalat hivatalosan is bejelentette a Call Links nevű funkciót, amivel egy linken keresztül hívhatunk be új embereket a már meglévő csevegésbe.

Telefonálásra, vagy chatelésre továbbra is egy jó alternatíva a WhatsApp használata, a Meta pedig értelemszerűen azt szeretné, ha ez egyre több emberhez jutna el. Ennek érdekében most egy olyan újítást vezettek be, amivel hívólinkeket generálhatnak a felhasználók.

Ezeknek köszönhetően egy linken keresztül csatlakozhatnak a meghívottak, ami önmagában nem tűnik nagy újításnak, ám a dolog lényege, hogy azok is a beszállhatnak így a hívásokba, akik egyébként nem használják az alkalmazást.

Fotó: WhatsApp

A funkció a hivatalos sajtóanyag alapján már a napokban elérhetővé válik mindenkinek, azt azonban fontos leszögezni, hogy az egyes linkek csak 90 napig lesznek élesek, vagyis amennyiben valaki eddig inaktív marad, akkor erre kattintva már a letöltéshez irányítja őt a felület.

Szintén változás még, hogy 32 emberre emelték a csoportos hívások limitjét, ami eddig mindössze nyolc volt, tehát ez jelentős növekedés. A hírek szerint a Metánál azt szeretnék, hogy az egyes munkák során konferenciahívásokra is előszeretettel alkalmazzák a felhasználók.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram