2022.06.28.TomiSpark

LEGO verzió is készül a Smash Bros. játékokból

Már jó néhány epizód, és változat készült az eredetileg Nintendo konzolokra kiadott játékból, most pedig a LEGO is szerencsét próbál vele idén ősztől kezdve.

Az első Smash Bros. játékot még Nintendo 64-re adták ki az ezredforduló előtt Super Smash Bros. néven, amit követett a 2001-es Melee, a 2008-as Brawl, a 2014-ben 3DS-re, és Wii U-ra kiadott negyedik rész, majd a 2018-as Ultimate.

A harc alapú crossover széria alapvetően sikeresnek mondható, hiszen a közkedvelt klasszikus játékok szereplőiből válogathatunk a karakterek között, a Brawl pedig többek között a Nickelodeon számára is ötletet adott, hiszen ezen a néven saját játékukat is kiadták, ám ez végül nem nyerte el mindenki tetszését, főként, hogy elég drágán lehetett megszerezni.

Hamarosan a Warner Bros. Interactive Entertainment gondozásában is érkezik egy hasonló kiadás, ami a Multiversus nevet kapta, néhány napja pedig a LEGO részéről jelentették be, hogy szeptember 2-től lehet megvásárolni a LEGO Brawls-t.

Az újdonságról már egy bemutató videót is közzétettek, valamint az is kiderült, hogy szinte mindenütt elérhető lesz, így tehát Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, és PlayStation 5-re is érkezik majd ősszel, aki pedig nem tud addig várni, az már most is kipróbálhatja a demo verziót a Steamen.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram