2022.08.01.TomiSpark

Látványos szimulációk érkeztek a Windows 11-ről

A Microsoft igyekszik minél jobban megkedveltetni új operációs rendszerét a felhasználókkal, ehhez pedig egy interaktív felületet osztottak meg, ahol megtapasztalhatjuk, miben más a friss verzió.

A legtöbben általában ragaszkodnak a jól bevált dolgokhoz, így az eszközükön futó operációs rendszerhez is. A Microsoft valószínűleg ezzel is tisztában van, így egy érdekes megoldást választott annak érdekében, hogy szépen lassan mindenkit rászoktassanak a Windows 11 használatára.

Ennek első verzióját még 2021 októberében adták ki, de a 10-et még további három évig biztosan támogatni fogják. Bár a megjelentéstől számítva több bemutató videót készítettek, ezúttal úgy döntöttek, hogy egy szimuláció által az online térben bárki belekóstolhat a legfiatalabb Windows előnyeibe.

Fotók: Microsoft

A redmondi cég ehhez kétféle szimulációt is közzétett, amiben az átlagos felhasználók, valamint az informatikusok is megtalálják a fontosabb dolgokat. Az előbbi verzióban egy Megan nevű végfelhasználó, míg utóbbin Allan, egy rendszergazda szemszögéből böngészhetjük át a rendszert.

A vállalatnál ezzel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a korábbi előnyöket most is élvezhetik az emberek, egy mindenki számára ismerős, mégis fejlődött Windowson keresztül.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram