2022.08.01.TomiSpark

Látványos szimulációk érkeztek a Windows 11-ről

A Microsoft igyekszik minél jobban megkedveltetni új operációs rendszerét a felhasználókkal, ehhez pedig egy interaktív felületet osztottak meg, ahol megtapasztalhatjuk, miben más a friss verzió.

A legtöbben általában ragaszkodnak a jól bevált dolgokhoz, így az eszközükön futó operációs rendszerhez is. A Microsoft valószínűleg ezzel is tisztában van, így egy érdekes megoldást választott annak érdekében, hogy szépen lassan mindenkit rászoktassanak a Windows 11 használatára.

Ennek első verzióját még 2021 októberében adták ki, de a 10-et még további három évig biztosan támogatni fogják. Bár a megjelentéstől számítva több bemutató videót készítettek, ezúttal úgy döntöttek, hogy egy szimuláció által az online térben bárki belekóstolhat a legfiatalabb Windows előnyeibe.

Fotók: Microsoft

A redmondi cég ehhez kétféle szimulációt is közzétett, amiben az átlagos felhasználók, valamint az informatikusok is megtalálják a fontosabb dolgokat. Az előbbi verzióban egy Megan nevű végfelhasználó, míg utóbbin Allan, egy rendszergazda szemszögéből böngészhetjük át a rendszert.

A vállalatnál ezzel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a korábbi előnyöket most is élvezhetik az emberek, egy mindenki számára ismerős, mégis fejlődött Windowson keresztül.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram