2022.12.19.TomiSpark

Különleges karácsonyi ajándékot kaptak a Final Fantasy rajongói

A játéksorozat 1987 óta továbbra is nagyon népszerű, a 35. évforduló alkalmából pedig amellett, hogy nemrégiben közzétették a legújabb epizód bemutatójának dátumát, egy klasszikusokból álló csomagról is lerántották a leplet a Final Fantasy Pixel Remaster széria részeként.

A Square Enix még mindig nagy figyelmet kap, amikor a Final Fantasy játékokról tesznek bejelentést, de ekkora történelemmel a hátuk mögött ez talán nem is csoda. A szerepjáték következő része, vagyis a Final Fantasy 16 egészen pontosan 2023. június 22-re lett megígérve, de a mai napon az is kiderült, hogy Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is érkezik a Final Fantasy Pixel Remaster, amivel a sorozat első hat epizódja digitális verzióban kerül kiadásra.

Fotó:

Ezeket akár egy csomagban is elérhetjük, de akinek esetleg ez így egyben sok lenne, annak lesz lehetősége külön is megvenni az egyes darabokat a Nintendo eShop és a PlayStation Store felületén keresztül. Amennyiben azonban mégis a csomagot választanánk, akkor 260 dollárért a játék mellett egy limitált kiadást is megvásárolhatunk.

Utóbbiban 2 bakelit lemezt találunk majd, hozzá a megfelelő kódokkal az MP3-változathoz, egy 128 oldalas művészeti könyvet, pixel-figurákat, és egy lentikuláris tokot, amit egy különleges évfordulós dobozban kapunk meg.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram