2022.02.20.TomiSpark

Különleges fülhallgatóval állt elő a Sony

Olyan fülessel jelent meg a vállalat, melyet akár egész nap viselhetnek a felhasználói az egyedi kialakításnak köszönhetően. Nem csak a kényelmi szempontokra figyeltek a fejlesztők, a zajszűrés tekintetében is igyekeztek nagyot dobni.

Noha egyes hírek szerint ismét divatja lehet a vezetékes fülhallgatóknak, a Sony továbbra is nagy munkát tesz bele a vezeték nélküli eszközökbe. A LinkBuds névre hallgató újdonság például kifejezetten sok érdekességet tartalmazott, elsődlegesen azonban a nyitott kialakítás, ami leginkább szembetűnik.

A LinkBuds tervezésénéé alapvetően arra próbáltak figyelni, hogy könnyű legyen és a viselőjét ne zavarja a termék, amennyiben azt hosszú időn át használná. A füles mindössze 4 grammot nyom, és egy úgynevezett dupla gyűrűs kialakítással rendelkezik, melynek lényege, hogy nem blokkolják teljesen a hallójáratokat.

Természetesen kérdéses lehet, hogy így a külvilág zajait milyen módon tudja kiiktatni az ember, viszont pont ezért az aktív zajszűrés is rendelkezésre áll amennyiben arra lenne igény. A hangerőre sem lesz panasz az ígéretek szerint, a Sony kiváló hangminőségről beszélt.

A nyitott dizájnú LinkBuds akkumulátora az első adatok alapján 5,5 órát tud majd biztosítani, de a hordozótok is képes töltésre. Utóbbi 12 órára elegendő energiát tud eltárolni, az eszköz kezdő ára pedig 180 euró, vagyis durván 64 ezer forint.

Ez persze soknak tűnhet, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy egy új termékről beszélünk, amellyel a cég valószínűleg szeretett volna még inkább figyelni a felhasználói igényekre.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram