2022.08.16.TomiSpark

Közös játékbemutatóra készül a Disney és a Marvel

Szeptember 9. és 11. között tartják meg a D23 Expo nevű rendezvényt, melyen számos bejelentésre lehet számítani a Disneytől, de több Marvel, Lucasfilm és 20th Century projektet is nyilvánosságra hoznak, ezzel együtt pedig jó néhány izgalmas játékot is bemutatnak majd a közönségnek.

Szeptember 9-én magyar idő szerint 22:00-kor érdemes lesz figyelni a D23 Expót, mivel a Disney közleménye szerint nagyszabású játékbemutató várható, ami a Disney & Marvel Games Showcase névre hallgat.

Utóbbin a hírek szerint a Marvel, a Disney & Pixar, a Lucasfilm, valamint a 20th Century Games címeihez kapcsolódó legújabb játékokat ismerhetjük meg. Korábban ilyenre még nem volt példa, ezért értelemszerűen igyekeznek a lehető legjobban reklámozni, ráadásul szinte mindenki számára elérhető lesz az esemény, mivel a D23, a Disney és a Marvel YouTube, Twitter és Facebook fiókjain, valamint a Marvel Twitch-csatornáján is élőben követhetik az érdeklődők.

Bár konkrétumokat nem árultak még el, az Engadget információi alapján szinte biztosan érkezik majd ősz elején a Lego Star Wars: The Skywalker Saga, többet tudhatunk meg a Disney Dreamlight Valley és a Marvel's Midnight Suns közelgő címeiről, továbbá betekintést kaphatunk egy vadonatúj Marvel akció-kalandjátékba, amely Amy Hennig stúdiójánál, a Skydance New Mediánál készül. Mindezeken túl jó esély van a MachineGames Indiana Jones-projektjére, vagy az Alien-univerzum legfrissebb játékára is.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram