2023.01.11.TomiSpark

Közel 2000 dollárba kerül a Brava intelligens sütője

Nem először adott ki ilyen terméket a Brava, amely ezúttal egy korábbi problémát orvosolt a legújabb fejlesztésével. Az általuk megálmodott technológia hátránya volt, hogy csak az okostelefonon keresztül lehetett belenézni a sütőbe, ami sokakat zavart, az újdonság tervezésekor viszont kiküszöbölték ezt a csorbát.

A hagyományos elektromos sütőkkel ellentétben a Brava készített egy olyat, ami nem a fém fűtőelemekkel dolgozik, hanem hat darab különleges lámpa süti meg az ételt, látható és nem látható fények kombinációját alkalmazva.

Ezeknek köszönhetően 260 fokosra melegedett fel a sütő egy másodpercnél is kevesebb idő alatt, így az étel elkészítése jóval kevesebb energiát igényel. Az első ilyen terméküket még 2018-ban mutatták be, ott viszont csak a telefonos applikáción át tudtunk kukucskálni, amire azért lássuk be még egy intelligens sütő esetében is szükséges lehet.

Fotók: Brava

A Brava most ezen javított, így bemutatta a korábbi sütő továbbfejlesztett változatát, ami kapott egy nagyon egyszerűnek tűnő sötétített üveget. A mostani megoldás nem rontotta le a korábbi képességeket, tehát továbbra is bent tartja a szükséges hőt, habár ettől függetlenül a kamerán keresztül továbbra is figyelhetjük, ahogy elkészül az ételünk.

Bár ez nem tűnik jelentős módosításnak ennek ellenére az újdonság ára jócskán felment az elődhöz képest, amit a néhány évvel ezelőtti bemutatásakor a The Verge szerint még 995 dollárért árulták, most azonban a Starter Set készlet részeként 1295 dollárért kapható, igaz ehhez plusz serpenyőket és egy külön hőmérséklet-érzékelőket is kapunk. Az ennél is profibb Chef's Choice készlet már 1695 dollárért érhető el, a most érkező Brava Glass viszont kizárólag ebben a csomagban vásárolható meg, így emiatt 1995 dollárt kérnek el érte. A jó hír, hogy az üvegtálcák, a két fémtálca, a muffinforma, valamint a további serpenyők már benne vannak ebben az árban.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram