2022.05.06.TomiSpark

Könnyebbé válik a WhatsApp használata

Új funkciókat jelentett be a Meta, amivel igyekeznek a felhasználók kedvére tenni. Az igényeket figyelembe véve, a jövőben már nagy méretű fájlokat is megoszthatunk, de akár emojikkal is reagálni tudunk az egyes üzenetekre.

A WhatsApp mögött álló vállalat még az előző hónapban jelentette be, hogy új funkciókkal bővül az alkalmazás. Ettől a héttől kezdve lehetővé teszik, hogy egy üzenetre emojikkal reagáljunk, valamint hogy akár 2 GB méretű fájlokat osszunk meg az ismerőseinkkel.

További újítás, hogy a WhatsApp megduplázza a csoportos beszélgetések maximális méretét. A reakciók hasznos funkciók, ezért más alkalmazások, például a Slack és a Telegram már egy ideje rendelkeznek velük.

A csoportos csevegések alapértelmezett maximális mérete mostantól 256-ról 512-re emelkedik, a WhatsApp viszont a blogbejegyzésében megjegyzi, hogy a nagyobb csoportok lassan kerülnek bevezetésre, míg az emojik és a megnövelt fájlméret-korlátok elérhetővé válnak már az alkalmazás jelenlegi verziójában.

A Meta szóvivője, Vispi Bhopti a The Verge-nek elárulta, a vállalat arra számít, hogy a reakciókat körülbelül egy héten belül mindenki számára bevezetik, de hozzátette, hogy néhány felhasználó már rendelkezik a funkcióval.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram