2021.10.26.TomiSpark

Könnyebbé teszi a Twitch felhasználók életét az Xbox

Bár korábban már egyszer eltávolították, most visszahozza a Microsoft a népszerű platformot az Xbox dasboardra.

Ha streamelésről van szó, akkor a Twitch egy megkerülhetetlen felület, saját alkalmazáson belül pedig már rendelkezett Xbox streaming támogatással régebben is. 2014-ben jelent meg először a műszerfalba integrálva, az eredeti Snap felületet használva, hogy a játékosok közvetlenül tudjanak streamelni.

Mindez három éven keresztül volt elérhető, 2017-ben ugyanis eltűnt a Snap és a Twitch integráció egészen idáig. A The Verge információi szerint a játékosok hasonló integrációval találkozhatnak, mint korábban, webkamera támogatást is kapnak, valamint lehetőségük nyílik a felbontás és a bitráták variálására is.

A Microsoft támogatja az USB-s webkamerákat is és a legtöbb plug-and-play kamerának is működnie kell majd a Twitch-streameléshez szükséges kameraopcióként. Ennek kipróbálására jelenleg az Xbox Alpha és Skip-Ahead alpha tesztelőinek van esélye, a felhasználók a játékok és a mikrofon hangerejét is módosíthatják, de megtekinthetik a nézők listáját, a stream időtartamát és a barátoktól származó hangok is bevonhatóak lesznek.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram