2023.03.14.TomiSpark

Komoly változások a Yettelnél: a szolgáltatásban is kimaradások lehetnek

Hálózatfejlesztést hajt végre a szolgáltató, ami több apró kellemetlenséggel is járhat március vége felé, de nem ez volt az egyetlen fontos hír velük kapcsolatban az elmúlt napok során.

Március 25-én és 26-án karbantartást fog végezni a Yettel, így ebből fakadóan könnyen előfordulhat, hogy kimaradások lesznek a szolgáltatásukban. Ez az esetükben annyit jelent, hogy hajnali 1 és 5 óra között a hívásfogadásban, SMS-fogadásban jelentkezhetnek gondok.

A kellemetlenségek gyors orvoslására a Yettel közleményében azt ajánlotta, hogy amennyiben kimaradásokat tapasztalnának a felhasználók, akkor mobiljaikat kapcsolják ki, majd vissza, ezt követően helyezzék azokat repülő-módba, majd kapcsolják ki ezt is.

Bármilyen egyéb probléma esetén természetesen hívni lehet a 1220-as telefonszámot, ahol az ügyfélszolgálat készséggel segít minden ügyfelének.

Volt azonban más érdekesség is a Yettellel kapcsolatban. Mint azt HVG weboldala lehozta, a szolgáltató minden olyan díjcsomagját megszünteti, amelyet még 2019 előtt hozott létre. Szám szerint 38 hangalapú és 15 mobilinternetes csomag szerepel azon a listán, melyek a kukába kerülő csomagokat összegzi. Ha valaki éppen ezek egyikében volt benne, akkor a rendszer automatikusan áthelyezi őket egy másik csomagba, mégpedig olyanba, ami egy algoritmus szerint valamelyik korábbi tarifa megfelelője.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram