2022.06.03.TomiSpark

Komoly frissítéseket kaphat az iPad

Egy jelentős multitasking frissítésen dolgozik az Apple a népszerű tabletjével kapcsolatban. A hírek szerint továbbra is abba az irányba akarnak elmenni, hogy az iPad a notebook egyik életképes alternatívájává válhasson.

Jövő héten rendezik meg az Apple Fejlesztői Világkonferenciáját, ahol több érdekességet is bemutatnak, így a szokásoknak megfelelően ezúttal is rengeteg pletyka látott napvilágot. Ezek közül az egyik a cég táblagépével kapcsolatos, állítólag ugyanis néhány nagyobb frissítés érkezik majd az iPadOS 16-hoz.

Erről az Engadget számolt be nemrégiben, a lap pedig Mark Gurman, a Bloomberg munkatársának jelentésére hivatkozik. Ennek alapján az almás cég egy megújult multitasking-felületet hozhat majd, ami több átméretezési lehetőséget is biztosíthat.

Jelenleg a felhasználók az alkalmazásokat teljes képernyőn vagy egymás mellett, a Split View-ban futtathatják, de elvileg az iPadOS következő verziója még jobban megkönnyíti majd az alkalmazások közötti mozgást.

A jobb multitasking-lehetőségek és az átméretezhető alkalmazások sok felhasználó számára örömet okozhatnak majd, hiszen sokan már régóta használnak billentyűzetet az iPaddel, és az Apple két évvel ezelőtt teljes egér és trackpad-támogatást is adott ezekhez az eszközökhöz.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram