2022.10.10.TomiSpark

Kizárólag Google fiókokkal működnek majd a Fitbit készülékek

2025-ig még támogatottak lesznek a jelenlegi regisztrációk, onnantól kezdve és persze az újabb termékek esetében már csak a Google-nél létrehozott fiókokkal lehet aktiválni a Fitbit eszközeit.

Minden újonnan megjelent Fitbit a Google platformjain át fog majd működni a jövő évtől kezdve az Engadget beszámolója szerint. A portál hírei alapján a cég szolgáltatásai egyre jobban összefonódnak majd a fitneszkészülékekkel, miután 2021-ben a keresőóriás 2,1 milliárd dollárért felvásárolta a termék jogait birtokló vállalatot.

Az már korábban kiderült a súgóoldal alapján, hogy 2023-ban elindul a Google fiókok támogatása, a későbbiek folyamán azonban ez már szükséges is lesz. A Fitbit azt ígéri, hogy az átállás átlátható lesz, és a pontos dátumról értesítést küldenek majd az alkalmazásban, valamint e-mailben és a súgócikkekben megjelenő értesítéseken keresztül.

Fotók: Fitbit

A költözés során lehetőség lesz arra is, hogy a Fitbit-adatokat megváltoztassuk, ahhoz pedig továbbra is ragaszkodnak a hivatalos kommunikációk során, hogy ezeket nem használják majd fel a reklámok esetében.

Mindezt annál is inkább kihangsúlyozták, hogy 2020-ban hivatalosan is vállalták ezt a kötelezettségüket az Európai Bizottság felé, elkerülvén a trösztellenes vizsgálatot.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram