2022.07.29.TomiSpark

Kiszivároghattak a Samsung legújabb hajtogatható készülékei

Kikerült néhány fotó, melyeken állítólag a Galaxy Z Flip 4 és Z Fold 4 látható, melyek hamarosan bemutatásra kerülhetnek.

Vélhetőleg néhány napon belül, a gyártó következő eseményén, augusztus 10-én mutathatják be a Samsung összehajtható készülékeit, melyről pár kép már kikerült a The Verge hírei szerint. Mivel a cégnél már korábban is úgy vélték, hogy többen a Galaxy Flip 3 miatt váltottak márkát, így a formatervre, és a színvilágra még nagyobb hangsúlyt fektethettek.

Fotók: 91Mobiles

A 91Mobiles oldalán közzétett fotók alapján a Z Flip 4 lila, kék, fekete és arany színben lesz elérhető, míg a Z Fold 4 fekete, sötétszürke és bézsnek tűnő színben kerül majd a boltokba. Elsőre az itt látható dolgok erősen hasonlítanak az előző generációra, de az apróbb különbségekre valószínűleg majd csak a hivatalos bemutatón világítanak rá.

A korábbi hírek szerint a Fold 4 esetében egy külön foglalatra is számoltak a szakértők az S Pen számára, a képeken viszont nem tűnik úgy, mintha tényleg gondoltak volna erre az alkotók. Bár vélhetőleg már az újdonságok szerepelnek a képeken, a részletekért még türelemmel kell várnunk.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram