2022.04.18.TomiSpark

Kilenc új Mac modellt tesztel az Apple

A háttérben már gőzerővel dolgoznak azokon az új készülékeken, melyek az M2 chipekkel lesznek felszerelve. Ősszel érkezhetnek az új Mac számítógépek.

Friss Mac modellek érkezhetnek hamarosan, amiben a hírek szerint már az M2-esek teljesítenek majd szolgálatot. Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa szerint a technológiai óriás legalább kilenc darab Mac széles körű tesztelését kezdte meg, ami arra utalhat, hogy az Apple ezeket szeretné majd piacra dobni.

Állítólag a vállalat az App Store-ban található, harmadik féltől származó alkalmazások segítségével tesztelte a gépeket, és ezeknek a fejlesztői naplói már sejtetni engedik, hogy mire számíthatunk tőlük a jövőben. Amennyiben hinni lehet ezeknek a híreknek, akkor az egyik tesztelés alatt álló készülék egy MacBook Air, amely jelentős átalakításon esik át, vékonyabb keretet, több portot és MagSafe töltést is tartalmazhat.

Az Apple a jelek szerint tesztel néhány M2 és M2 Pro chippel működő Mac minit, valamint egy belépő szintű M2 MacBook Pro-t is, amely a fent említett MacBook Airrel megegyező specifikációkkal rendelkezik.

A cég ezen felül elvileg megkezdte az új 14 és 16 hüvelykes, 64 GB memóriával rendelkező, M2 Pro és M2 Max chipekkel hajtott laptopok tesztelését is, de természetesen nincs garancia arra, hogy az összes, jelenleg tesztelés alatt álló modellt kiadják.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram