2022.08.16.TomiSpark

Kezdetét vette a Fortnite és a Dragon Ball együttműködése

Augusztus 16-án megtörtént, amire már rengetegen vártak, miután hivatalosan is elérhetővé vált a játék legújabb anime crossovere. Korábban a Naruto kollaboráció hatalmas sikereket ért el, a Dragon Ball iránti érdeklődés alapján pedig úgy tűnik, az idei változat is nagy durranásnak ígérkezik.

2021-ben hatalmas hír volt, amikor kiderült, hogy a Naruto jó néhány karaktere megérkezett a Fortnite világába, ami tényleg nagy sikert hozott a játéknak. Ennek népszerűségéből kiindulva idén egy másik korszakos alkotás, a Dragon Ball került terítékre.

Az anime legújabb filmje augusztus 19-én kerül a közönség elé, július elején pedig a játékfájlok között egy új item volt felfedezhető, amin felismerhető volt egy a szériához kapcsolódó Capsule Corp logó. Ebből már sokan leszűrték, hogy a Naruto után a Dragon Ball karakterei is megérkezhetnek, ez pedig tényleg bekövetkezett. A Fortnite Twitter-oldalán néhány nappal ezelőtt megerősítették, hogy augusztus közepétől kezdve megkezdődik az együttműködés.

A The Verge hírei szerint négy játszható Dragon Ball karaktert kapunk, de az Epic Games az animéhez szervesen kapcsolódó küldetéseket, helyszíneket, és tárgyakat is hozzáadott, így akár a Kame-házat és Bulmát is meglátogathatjuk, akárcsak más emlékezetes helyszíneket. Ehhez plusz adalék, hogy a Dragon Ball Super epizódjainak megtekintésére szolgáló külön területek is elérhetők lesznek, a különböző skineket pedig a Fortnite játékon belüli boltjában lehet majd megvásárolni, míg a játék menüjében pedig egy új Dragon Ballhoz tartozó fül fogja követni a fejlődésünket.

A küldetésekből összesen hetet lehet végigcsinálni, amire a Battle Royale, és a Dragon Ball Adventure Island ad lehetőséget. A teljesítésekért természetesen ajándékok is járnak, melyek begyűjtésére augusztus 30-ig van esélye a felhasználóknak, de az olyan jutalmakat, mint a Shenron Glider, vagy a Dragon Radar Back Bling később külön is megvásárolhatóvá teszik.

A Versus Board módban a táblához állva láthatóvá válunk a térképen egy ellenfelünk számára, itt pedig párbajokat vívhatunk, a győzelem elérésére pedig öt perc áll rendelkezésre, de nem szabad szó nélkül elmenni a Battle Royal mellett sem, ahol a Nimbus Cloud és a Kamehameha tárgyak segítségével Songoku erejét is megkaparinthatjuk.

Fotók: Epic Games

Ami szintén nem hagyható még ki, az a Tournament of Power duo, amit augusztus 18-án rendeznek meg. A verseny során a legjobbak értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, így tehát megkaphatják az Angry Vegeta Emoticont, de begyűjthető még a Goku's Kanji Banner Icon, és a Beerus Eating Spray is.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram