2022.12.04.Kitarin

Kevesebb téves baleseti jelentést kapunk az Apple legújabb frissítésével

Nagyon sok Apple felhasználó számolt be arról, hogy előfordultak olyan esetek amikor az okoskészülék tévesen riasztott, mondjuk egy izgalmas hullámvasutazás alatt. Erre kínált most megoldást az almás cég legújabb frissítése.

Az Apple nem rég kiadta a legújabb az iOS 16.1.2-es változatát, amelyben elősorban két nagyon fontos frissítést neveztek meg a javítási jegyzetben. Az egyik, hogy javították a kompatibilitási problémákat, amik a vezeték nélküli csatlakozáskor léptek fel, a másik pedig, hogy optimalizálták az iPhone 14 és iPhone 14 Pro modellek ütközésérzékelését.

A Crash Detection fejlesztései különösen figyelemre méltóak, ugyanis a funkció elindulása óta elég sokan számoltak be téves riasztásokról. Ezt eredetileg arra tervezték, hogy a közúti balesetek esetén értesítse a segélyszolgáltatókat, azonban a The Wall Street Journal jelentése szerint néhány felhasználónál hullámvasutazás közben is beindult.

Fotó: Apple

Az iOS 16.2 bétaverziója olyan lehetőséget is tartalmazott, amellyel jelenthetjük a szolgáltató felé az ilyen jellegű téves riasztást. Ezek a jelentések segíthetnek az Apple-nek a jövőben csökkenteni a véletlen riasztások számát, ami sokaknak okozott eddig kellemetlen pillanatokat.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram